Poradniki
- Poznaj swoje ciało
- Zdrowie
- Dziecko
- Uroda
- Kuchnia
Kuchnia
-
-
-
-
-
-
 
  Amoniaczki
  Chrust
  Ciasteczk kruche
  Gruszka pięknej Heleny
  Lukier białkowy
  Makownik
  Murzynek
  P±czki drożdżowe
  P±czki serowe
  Pierniczki
  Polewa kakaowa
  Sernik na zimno
  Rolada biszkoptowa
PˇCZKI SEROWE

masło
m±ka
ser tłusty
soda oczyszczona
sól
cukier waniliowy
jaja
olej do smażenia

1/4 kostki
500 g
500 g
1 łyżka
szczypta
1 opakowanie
4 szt.
wg potrzeby


Ser przemielić przez maszynkę. Dodać do niego pozostałe produkty. Uformować kształt kul i smażyć na rozgrzanym oleju. Ostudzone posypać cukrem pudrem.
Polecamy
1. P±czki drożdżowe >>>
2. Sernik na zimno >>>
3. Chrust >>>
4. Zupa piwna >>>
5. Zrazy nadziewane >>>
6. Kurczak po polsku >>>
Reklama

 

Serwis ten ma charakter edukacyjny, nie konsultacyjny.Wydawcy serwisu nie mog± ponosić odpowiedzialno¶ci
za błędy ani żadnych konsekwencji wynikaj±cych z zastosowania informacji zawartych w tym serwisie.