Poradniki
-
Poznaj swoje ciało
-
Zdrowie
-
Dziecko
-
Uroda
-
Kuchnia
Kuchnia
-
Kuchnie
-
Potrawy gotowane
-
Potrawy duszone
-
Potrawy smażone
-
Potrawy pieczone
-
Sałatki, surówki
Słodko¶ci
Amoniaczki
Chrust
Ciasteczk kruche
Gruszka pięknej Heleny
Lukier białkowy
Makownik
Murzynek
P±czki drożdżowe
P±czki serowe
Pierniczki
Polewa kakaowa
Sernik na zimno
Rolada biszkoptowa
PˇCZKI SEROWE
masło
m±ka
ser tłusty
soda oczyszczona
sól
cukier waniliowy
jaja
olej do smażenia
1/4 kostki
500 g
500 g
1 łyżka
szczypta
1 opakowanie
4 szt.
wg potrzeby
Ser przemielić przez maszynkę. Dodać do niego pozostałe produkty. Uformować kształt kul i smażyć na rozgrzanym oleju. Ostudzone posypać cukrem pudrem.
Polecamy
1. P±czki drożdżowe >>>
2. Sernik na zimno >>>
3. Chrust >>>
4. Zupa piwna >>>
5. Zrazy nadziewane >>>
6. Kurczak po polsku >>>
Reklama
Serwis ten ma charakter edukacyjny, nie konsultacyjny.Wydawcy serwisu nie mog± ponosić odpowiedzialno¶ci
za błędy ani żadnych konsekwencji wynikaj±cych z zastosowania informacji zawartych w tym serwisie.